You are here

erdhi koha te ndahem nga windosi

quattroxquattro's picture

pershendetje, hap pas hapi po arrij te njoh kulturen e linux-it,

ne komputrin tim kam dy sistema op

linux (debian), e microsoft (windows xp)dua qe te formatoj win xp-ne, por pa humbur installimin e debian-itju lutem si mundem te arrij qe te mos le tracia windos ne komputer..

faleminderitkio

Forume: 
Administratori's picture

Përshëndetje kio,

thjesht elemino krejt particionin ku ke XP dhe hapësirën e fituar "dhuroja" linux-it (p.sh. duke krijuar një tjetër particion /home/emri_yt, apo çfarë të duash) dhe duke e shtuar më pas në

fstab